Онлайн Сонник
Bine ați venit!
Caută:
Usurinta si viteza de acces la informatiile de orice fel este ceva fara de care este imposibil sa ne imaginam viata moderna, si portalul « HQClass » ( www.hq.md ), acest fapt demonstreaza. In scopul de a obtine informatii interesante despre ceea ce o companie, produs, serviciu, locuri de munca, reduceri, stiri sau un poster care nu au o lunga si obositoare flipping, Pagini Aurii, si cumpara diferitele tipuri de publicatii, vizitati site-ul nostru.
Întreprinderile şi companiile din Republica Moldova. În această secţiune puteţi găsi informaţii cu privire la toate activităţile pe teritoriul Republicii Moldova. Managementul afacerilor, companiile şi instituţiile cu o descriere completă de bunuri, servicii si preturi.
Marfurile si serviciile din Moldova. Produse şi servicii de la site-ul companiei, colectate în această secţiune şi sunt distribuite de către clasificatori cu fotografii, descrieri, preţuri şi de transfer direct la site-urile lor.
Locuri de munca vacante. Propunerile pentru locurile vacante de organizaţii comerciale şi non-profit. În această secţiune puteţi pune CV-ul propriu, în scopul de a obţine interesaţi şi de postul vacant.
Reduceri şi oferte speciale. Oferta speciala - o marfă sau un set de produse, care îi este atribuit un preţ fix cu un procent cu discount. Oferte speciale sunt formate pe un anumit subiect.
Cataloagele sunt actualizate constant - nu numai ne actualizeze în mod regulat informaţii site-ului nostru existente, şi a verifica autenticitatea acestuia. Статистика, Архив документов
А знаете ли вы что ...
Наш портал позволит вам не только быстро и легко узнать контактные данные компаний, занимающихся предоставлением интересующих вас товаров и услуг, но и максимально оптимизировать свой поиск, территориально сузив его до необходимых вам пределов.
» Intră in sistem
» Curs valutar!
_MDL_
Яндекс.Погода
început - Despre noi - Căutare - Înregistrare - Parteneri - Ajutor - Contact
Copyright © 2002 - 2011 HQ Media, All rights reserved.